Fizetési mód

Ez a fizetési rendszer minden biztonsági előírásnak eleget tesz, a cég kulcsfontosságúnak tartja a kártyaadatok védelmét. Minden adatbiztonsági és törvényi megfelelésnek eleget téve, a bankkártya társaságok által előírt PCI DSS minősítést is magáénak tudja.

A Paylike használata ingyenes, rejtett költségek nélkül a vásárló már mobilról, bármely böngészővel használhatja a fizetőkaput. Egyaránt fizethet Electron, MasterCard, Visa, Maestro, American Express kártyákkal is.

Ezt a fizetési módot az is igénybe veheti, aki nem bankkártya vagy bankszámlaszám tulajdonos. A vásárló fizetésekor személyes- és kártyaadatai egy alkalommal sem kerülnek át a kereskedőhöz.

További tudnivalókért látogasson el a Paylike weboldalára: https://www.paylike.hu
Ügyfélszolgálata a +45 78 75 51 61 telefonszámon.

FOXPOST házhoz szállítás Magyarország területén belül
Költségtakarékos házhoz szállítási lehetőség, amellyel az Ön által kért címen (otthon, munkahelyén) tudja átvenni a megrendelt kisebb termékeket.
A költségtakarékosságát az teszi lehetővé, hogy hozzánk nem jön érte a futár, hanem FOXPOST csomagautomatába tesszük be a becsomagolt terméket és onnan viszi el a futár (így alacsonyabb díjat számolnak fel a szállításért, mert nincs a futárnak városon belül annyi felvételi címe, mint egy hagyományos futáros szállításnál) A kiszállítást megelőzően a futár telefonon egyeztet a címzettel az átvétel időpontjáról.

Sikertelen kézbesítés esetén a futár nem hagy értesítést, a FOXPOST ügyfélszolgálat veszi fel a kapcsolatot a címzettel, hogy egyeztessenek az ismételt kiszállításról.

A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését, amennyiben egyik alkalommal sem jár sikerrel, a küldemény visszakerül a FOXPOST központi raktárába, ahonnan a címzett egyeztetés alapján, külön díj ellenében kérheti az ismételt kiszállítását.